Het Talentenspel™

Terug naar
homepage

Het Talentenspel is ontwikkeld door Willem Glaudemans (medevertaler van de Nag Hammadi-geschriften en A Course in Miracles). Het spel helpt je snel naar een dieper inzicht over wie je werkelijk bent en welke richting  je leidt naar je levensmissie.  

Hoe werkt het spel?

Het Talentenspel  bestaat uit twee spelborden en 70 kaartjes met archetypische benamingen van de talenten.

Omdat het met archetypen werkt, gaat dit spel voorbij het filter van ons rationele en angstige bewustzijn. De deur naar het onderbewuste gaat deels open en we kunnen onze innerlijke waarheden onderzoeken en ontdekken.

 

We beginnen met het Ronde Tafelbord. Dit dient om je talenten te leren kennen, de onderlinge relaties te zien en als koning(in) inzicht te krijgen in hoe jij je innerlijke koninkrijk regeert.

Daarna komt het bord met de Levensboom: dit laat de samenhang en hiërarchie van je talenten zien en geeft de blauwdruk van je levensmissie.

Voor wie is het spel bedoeld?

Mensen met vragen als:

Dit spel werkt vanuit het inzicht dat iedereen een levensmissie te vervullen heeft waarvoor hij/zij uiteraard de talenten heeft gekregen. Gebruiken we die niet, dan voelen we ons onvoldaan en onrustig. Wanneer  we onze talenten wél dienstbaar inzetten voor het grote geheel, krijgen we alles wat we nodig hebben.

Het is een inzicht- en integratiespel en kan als hulpmiddel dienen bij o.a. levensvragen, persoonlijke zoektocht naar het juiste werk, sollicitatie en therapie.

De tijdsduur

De kennismaking met het Talentenspel kost minimaal een tweetal sessies van ca. 2 á 3 uren.

Voor verdere informatie zie de website van het Talentenspel™.

Terug naar de homepage

Deze pagina is bijgewerkt op 16-08-2018