Fotonentherapie

Terug naar
homepage

De nieuwste therapie in mijn praktijk is de lichttherapie met de Bionic 880. Een wonder van geavanceerde techniek gebaseerd op de laatste inzichten uit de biofysische geneeskunde.

De biofotonentherapie is het natuurlijke en logische vervolg op de ontwikkeling van drie bekende acupunctuurvormen: naald-, elektro- en de laseracupunctuur. Onderzoekers hebben vastgesteld dat naast de moleculaire interactie op biochemische gronden van het organisme, ook en vooral de informatie en energie een extreem belangrijke rol spelen.

De Bionic 880 gebruikt de helingskracht van de biofotonen om de regulatie van het zenuwstelsel en het hormoonstelsel te beinvloeden en de communicatie tussen de cellen te stimuleren. Het uitgestraalde licht/fotonen wordt door de huid geabsorbeerd en verspreid in het lichaam.

Door lichtfrequenties aan het lichaam toe te voegen (via de Bionic 880) wordt de communicatie tussen de cellen bevorderd en worden de cellen tot regeneratie gestimuleerd. De fotonentherapie kan daardoor veel helingsprocessen op gang brengen en uiteindelijk het eigen zelfhelend vermogen stimuleren. Wordt de fotonentherapie gecombineerd met andere therapien, dan versterkt deze in het algemeen de werking van die therapieën.

Veel fenomenen die empirisch waar te nemen zijn, laten zich niet altijd terugvoeren op de verklaring van een biochemische actie alleen. In combinatie met de factoren informatie en energie zijn ze vaak wel te verklaren. Licht bestaat volgens de kwantumtheorie uit lichtbundels, ook wel quanten of fotonen genoemd. De bijdrage van dr. Popp was dat hij vaststelde dat elke cel met andere cellen communiceert door middel van deze lichtdeeltjes. Hij staat aan de basis van de ontwikkeling van de Bionic 880..

Voel je uitgenodigd om te ervaren wat deze lichttherapie voor je kan doen.

Terug naar de homepage

Deze pagina is bijgewerkt op 12-05-2013